sobota 6. prosince 2008

KONÍČEK NIKOLIV NÁSTROJ NA ZBOHATNUTÍ!!!!





Každý koho uchvátila myšlenka zbohatnutí pomocí detektoru kovu, bych rád upozornil, že opravdu nejde o výdělečnou činnost, ale o urputné hodiny a hodiny chození a dřiny mnohdy i při kopání metrových děr a následného vykopání ufa v podobě zlomeného vrtáku, to když asi chalupář potřeboval vodu.
Začátky přináší až šílenou radost vykopáním prvního mědáku, se slovi "čumte volové zejtra nejdu do práce ha ha" . Taky jsem si říkal po poslechnutí všech historek o vykopání truhel se stříbrnými kalichy zlatými mincemi spolu se starodávnými sochami, to bude padráda zbohatnout během asi tak dvouch či třech dnech. Hledání samozřejmě na tutových místech o kterých jsem se zaručeně dozvěděl od místích usedlíků při korbeklu asi tak šestýho piva.
Takže co v tom zbohatnutí brání?? Vlastně skoro nic. Pár peněz??? Vlastně ani to, v dnešní době kupování bez těch, skoro bezcených papírků, nepotřebujete. Stačí dva doklady a "hurááááá" už si nesu pěknej ohnutej klacek s plackou na konci k domovu. Rozbalim ten nástroj bohatství a sakra to je nějaký divný ne?? snad to nebudu muset ještě dávat dohromady??? Fajn holt bohtství ještě pár desítek minut počká.
Sestaveno, hotovo. Jasně mi pan prodejce říkal, že za tu cenu je to nejlepší přístroj co tady u nás na trhu je. Jasnačka nevěřte mu???? Je tu muj první přístroj, takže nadšenej!!!! Maskáče, kanady a jdeme do lesa.









  • v příštím příspěvku přidáme pár foteček nálezů



  • a také se podrobněji seznámíme s našemi detektory
























8 komentářů:

  1. Ahoj,našla jsem tvůj odkaz na naší webové stránce. Máš to fakt pěkný a docela nás zaujal tvůj detík, už jsem o něm četla na internetu, ale realita je trochu jiná.Přejeme Vám všem hodně pěkných úlovků v terénu. Dovolím si dát tvůj odkaz na naše webovky. Ahoj Jahody

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj kluci,
    jak to vypadá u vás, dá se kopat ? U nás teda ani náhodou, 3 týdny bylo stále - 17°C. Chtělo by to taky zobrazit nějaké nálezy, ať se můžeme pokochat. Ahoj Jahody

    OdpovědětVymazat
  3. ODPOVĚD : tady je to pořád to samý, promrznuto na kost, už to odnesla motyka tak zatim vyčkáváme a shromažďujem informace na tutovky ha ha, hrabošení zdar

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím všechny hledače, a prosím o názory k detektoru idx pro. Díky za vaše zkušenosti Beňák

    OdpovědětVymazat
  5. ZA PRVÉ TAM KDE NIC NENÍ TAK VÁM NEPOMŮŽE SEBELEPŠÍ DETEKTOR.A TAM KDE JSOU ZLATÉ A STŘÍBRNÉ MINCE,NATO POSTAČÍ TEN NEJLEVNĚJŠÍ ČÍNSKÝ ŠUNT.TO JSOU MOJE 15 LETÉ SKUŠENOSTI HLEDÁNÍ S DETEKTORY KOVU.KONEČNĚ ALE JE TADY DETEKTOR MÝCH SNŮ.FRANCOUZSKÝ XP DEUS.ULTRALEHKÝ ,BEZDRÁTOVÝ A V SOUČASNÉ DOBĚ NEMÁ KONKURENCI.RADĚJI SI KOUPÍM JEDEN POŘÁDNÝ DETÍK A MÁM HO NA DOŽIVOTÍ,NEŽ EXPERIMENTOVAT A SKOUŠET RŮZNÉ ZNAČKY A TO SE MI NELÍBÍ A TEN PRODÁM PROTOŽE JE TĚŠKÝ TÁMTEN ZASE JE NEVYVÁŽENÝ ,SPOUSTA KABELŮ,ŠPATNĚ SE DRŽÍ,OVLLÁDÁ ATD.NAKONEC ČLOVĚK ZJISTÍ ŽE PRODĚLAL SPOUSTU PENĚZ,KDYBY SI HNED KOUPIL TOHO DEUSE,TAK BY UŠETŘIL DESÍTKY ,NELI STOVKY TISÍC.

    OdpovědětVymazat
  6. OPRAVDU,INVESTICE CCA 40 TISÍC DO DEUSE SE VÁM RYCHLE VRÁTÍ.DEUS JE NADČASOVÝ DETEKTOR KOVU A JEN TAKSE MU ŽÁDNÝ NEVYROVNÁ,KOSMICKÁ TECHNOLOGIE JE TOMU DŮKAZEM.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?v=z8i3_Efa25s&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat